Stor udenlandsk millionindsprøjtning i dansk sikkerhedsfirma

Danske Logpoint får stor tocifret millioninvestering fra amerikansk-schweizisk kapitalfond. Pengene skal bruges på at erobre udlandet.
Jesper Zerlang er adm. direktør i Logpoint. | Foto: LogPoint/Simon Klein Knudsen
Jesper Zerlang er adm. direktør i Logpoint. | Foto: LogPoint/Simon Klein Knudsen

Det danske it-sikkerhedsfirma Logpoint har modtaget en kapitalindsprøjtning på 10 mio. dollar (70 mio. kr.) fra den amerikansk-schweiziske kapitalfond Evolution Equity Partners. Det skriver Børsen.

Investeringen skal være et springbræt til at erobre udenlandske markeder, hvor hovedkonkurrenterne er HP, IBM og Splunk.

"Vi har brugt de sidste tre-fire år på at skaffe kunder, så vi i dag har 300 kunder og 50 pct. af markedet i Danmark, samtidig med, at vi er rigtig kendte i resten af Norden. De her penge skal bruges på at få forretningen til at vokse i de tre store europæiske regioner Frankrig, Tyskland og England," siger adm. direktør i Logpoint Jesper Zerlang til Børsen.

Logpoint er specialiseret i at indsamle digitale fingeraftryk og bl.a. rapporterer, hvad der foregår, når en virksomhed udsættes for cyberangreb. Som led i investeringen træder Richard Seewald , der er medstifter og ledende partner i Evolution Equity Partners, ind som formand i Logpoints bestyrelse sammen kollegaen Karel Obluk.

Stadigt flere danske hjemmesider rammes af hackerangreb 

EU: Politiet skal have adgang til krypteret kommunikation 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Foto: Sentia/pr

Nye energikrav til datacentre på vej

Nyligt vedtagne EU-regler pålægger nye danske datacentre at skulle undersøge og udnytte tilkobling til de danske fjernvarmenet. Flere krav lurer allerede i horisonten, bekræfter chefforhandler.

For abonnenter

Læs også