ITWatch

Stor udenlandsk millionindsprøjtning i dansk sikkerhedsfirma

Danske Logpoint får stor tocifret millioninvestering fra amerikansk-schweizisk kapitalfond. Pengene skal bruges på at erobre udlandet.

Jesper Zerlang er adm. direktør i Logpoint. | Foto: LogPoint/Simon Klein Knudsen

Det danske it-sikkerhedsfirma Logpoint har modtaget en kapitalindsprøjtning på 10 mio. dollar (70 mio. kr.) fra den amerikansk-schweiziske kapitalfond Evolution Equity Partners. Det skriver Børsen.

Investeringen skal være et springbræt til at erobre udenlandske markeder, hvor hovedkonkurrenterne er HP, IBM og Splunk.

"Vi har brugt de sidste tre-fire år på at skaffe kunder, så vi i dag har 300 kunder og 50 pct. af markedet i Danmark, samtidig med, at vi er rigtig kendte i resten af Norden. De her penge skal bruges på at få forretningen til at vokse i de tre store europæiske regioner Frankrig, Tyskland og England," siger adm. direktør i Logpoint Jesper Zerlang til Børsen.

Logpoint er specialiseret i at indsamle digitale fingeraftryk og bl.a. rapporterer, hvad der foregår, når en virksomhed udsættes for cyberangreb. Som led i investeringen træder Richard Seewald , der er medstifter og ledende partner i Evolution Equity Partners, ind som formand i Logpoints bestyrelse sammen kollegaen Karel Obluk.

Stadigt flere danske hjemmesider rammes af hackerangreb 

EU: Politiet skal have adgang til krypteret kommunikation 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs