ITWatch

Tech-selskaberne breder sig: Nu vil Amazon drive sundhedsvæsen

Analyse: De store tech-giganter rykker ind i alverdens brancher – og senest har Amazon med et opkøb sat en stor fod ned i sundhedssektoren. Men er det en god idé?

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Det har været undervejs længe, men i sidste uge tog Amazon endelig skridtet fuldt ud og rykkede ind i sundhedssektoren. One Medical, en kæde af lægeklinikker på USA’s vestkyst, blev købt for 28,7 mia. kr.

Dermed har Amazon nu med ét slag for alvor kastet sig over en helt anden branche end normalt. Amazons to store spidskompetencer i dag er logistik – at håndtere pakker – og datacentre i form af Amazon Web Services. At drive lægeklinikker i det komplekse, private amerikanske sundhedssystem, er noget ganske andet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs