ITWatch

Virksomheder skal bruge broker til Mitid

For at anvende det kommende Mitid, skal virksomheder have fat i en såkaldt broker, skriver Børsen. Det er kun de færreste virksomheder, der ved det.

Foto: PR

Med næste version af Nemid, der kommer til at hedde Mitid, skal virksomheder, for at bruge det, have fat i en såkaldt broker, skriver Børsen.

Mitid skal fremtidssikre løsningen og samtidig sikre, at andre end Nets kan udbyde løsningen og gør samtidig, at banker, forsikringsselskaber og andre kan koble Mitid ind som en del af deres it-infrastruktur på forskellige sikkerhedsniveauer.

Men det kræver, at de skal ave fat i en leverandør til at installere dette, en broker, skriver Børsen. Det skal være på plads 6 maj næste år.

Brokeren skal stå for support, tilslutning, integration og fakturering for hvert login, skriver avisen.

“Det danske samfund står overfor et stort digitalt skift. Der bliver fokuseret på selve skiftet fra NemID til MitID, men i virkeligheden ligger der for alle de virksomheder, der i dag bruger NemID, en stor overvejelse omkring, hvordan de vil byde deres kunder velkommen digitalt i fremtiden,” siger Asger Hattel, der er topchef i Signicat.

Artiklen beskriver samtidig, at kun hver fjerde virksomhed kender de faktiske regler for brugen af Mitid.

Selskabet bag Nemids nøgleapp kommer under myndighedskontrol

Pris på afløseren for Nemid får konkurrenter til at klage

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger