ITWatch

Ejerkreds bag Gomspace bilægger strid

Der bliver alligevel ikke en retssag mellem to investorer bag satellitselskabet Gomspace, der har indgået et forlig.

Henrik Lundum, direktør, Novi Innovation Foto: PR

Der bliver ingen retssag mellem de to investorer bag Gomspace, Investorselskabet 2013 og Novi Innovation, der nu meddelser, at de bilægger strid.

Det fremgår af en meddelse samt af Børsen.

Investorselskabet 2013 gik efter Novi i efteråret 2018, hvor man indledte en retssag på baggrund af en tvist om det fællesejede sattelitselskab Gomspace.

"Det er en god dialog mellem formand i Investorselskabet 2013 Martin Nygaard Christoffersen og administrerende direktør i Novi Henrik Lundum, der har banet vej for den forligsaftale, parterne i dag har underskrevet," lyder det i meddelelsen.

"Forliget er indgået efter konstruktive forhandlinger mellem parterne og sikrer dermed, at vi alle kan fokusere 100 procent på at hjælpe Boreans porteføljeselskaber på vej mod selvstændighed og nye investorer," siger Henrik Lundum, administrerende direktør i Novi.

I meddelelsen lyder det videre, at "vi nu kan se fremad og fortsætte det gode samarbejde," citeres Martin Nygaard Christoffersen, formand i Investorselskabet 2013 for at sige.

Børsen har spurgt ham hvad man har fået ud af sagen i kroner og ører samt om det var det værd.

Til begge spørgsmål lyder det, at han ingen kommentarer har.

Gomspace er et selskab, der producerer satelitter. Man har været igennem nogle udfordringer i selskabet på grund af skuffelser blandt kunder, har det lydt fra virksomheden.

Efter 20 år med tele: Nu er fremtiden satellitter

Teknologi nyder godt af handels-våbenhvile

 

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger