ITWatch

Apple satser på yngre produkter for at opretholde væksten

Iphonen ventes fortsat at være i centrum, når Apple snart præsenterer nye produkter, men der vil samtidig være større opmærksomhed på selskabets smartwatch og høretelefoner.

Apples topchef Tim Cook. Foto: Brittany Hosea-Small/AFP / AFP

Når Apple åbner dørene til sin årlige udstilling, ventes den nye iPhone igen at blive stjernen. Men for første gang i mange år begynder rampelyset også at vende sig mod nyere varer, der skal diversificere forretningen.

Det skriver The Wall Street Journal.

På tirsdag lancerer teknologikoncernen tre nye modeller i iPhone-serien, som især kan prale af forberedede kamerafunktioner.

Ser man bort fra det, er forventningerne dog ikke store blandt investorer og analytikere, som venter en "kedelig" version af telefonen.

Derfor vendes opmærksomheden både internt og eksternt i højere grad mod selskabets øvrige produktportefølje af blandt andet Airpod-høretelefoner og Smartwatch-ure.

Særligt urene tiltrækker stor opmærksomhed med deres fokus på helbreds- og livsstilsudvidelser, som ifølge koncernchef Tim Cook vil være med til at redefinere Apple.

Smartwatch-salget er steget med 50 pct. i andet kvartal sammenlignet med samme periode sidste år, mens salget af høretelefoner er steget med 35 pct. Begge produkter ventes dermed at spille en stadig større rolle for indtjeningen fremadrettet, skriver avisen.

Efter fiasko: Samsung klar med foldbar telefon

Apple vil sælge obligationer for 7 mia dollar

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger