ITWatch

Rigmænd i samarbejde med Vækstfonden om hjælp til startups

En række tech-investorer samarbejder med Vækstfonden om at skyde penge i startups. Der er op til 800 mio. kroner på spil, skriver Børsen.

Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix

En række business angels har indgået et samarbejde med Vækstfonden om sammen at skyde penge i startups og vækstselskaber.

Det skriver Børsen.

Der er en lille milliard kroner, nærmere 800 mio. kr. på vej, når Nordic Makers, der er et netværk af danske "business angels" sammen med Vækstfonden investerer i startups.

Børsen skriver, at Nordic Makers består af en stribe stiftere fra den danske teknologiscene. Målet er, at de to sammen skal styrke danske vækstselskaber til at kunne ekspandere og komme udenlands.

Nordic Makers kan råde over midler fra Vækstfonden når de selv skyder penge i nye selskaber. i Nordic Makers finder man profiler som David Helgason, Unity, Klaus Nyengaard, Just-Eat og Sitecores Lars Fløe Nielsen.

Lars Fløe Nielsen mener, at samarbejdet kan sætte gang i investeringer og de selskaber, man investerer i.

"For vores vedkommende betyder det, at vi kan lave lidt flere investeringer, men også fokusere på lidt mere modne virksomheder, hvor det største gab er i øjeblikket," siger Lars Fløe Nielsen til Børsen.

Kapitalfond har store forventninger til musiktjeneste: "Kan blive en unicorn"  

Storinvestor bag Conferize: Jeg er ekstremt utilfreds

Mere fra ITWatch

EY køber tech-rådgiver

Rådgivningsfirma bliver opslugt af EY Danmark, der vil ”styrke kvaliteten af M&A-rådgivning”. Det opkøbte firma med 20 rådgivere har fokus på køb og salg af teknologivirksomheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs