ITWatch

Byggebranchen laver digitalt manifest

Den danske byggebranche kan blive bedre til at udnytte teknologi, og et nyt manifest udpensler nu, hvordan det skal gøres.

Foto: Søren Bidstrup

100 repræsentanter fra byggebranchen var for nylig samlet til en idé- og inspirationsdag i København for at drøfte, hvordan branchen kan blive mere digital og udnytte ny teknologi bedre, og det er der kommet et digitalt manifest ud af.

Det skriver Finans.

Initiativet kommer, efter den daværende regering i januar præsenterede en strategi for digitalt byggeri. Branchen har nu lavet manifestet for at sikre, at visionerne bliver til virkelighed.

"Det er der kommet et manifest med fem hovedpunkter ud af, som alle relaterer sig til strategien. Det er vores ønske, at både branchen og den kommende regering vil tage manifestet til sig og bruge det i praksis," siger direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen.

Manifestet er lavet i samarbejde med Dansk Byggeri, InnoByg og Molio, Byggeriets Videnscenter, og man har udover manifestet også tidligere lavet et digitalt rejsehold, der kan hjælpe byggebranchen med at blive digitaliseret.

Danmark skal have en national strategi for bæredygtigt byggeri

Debat om bæredygtigt byggeri: "Branchen har fået lov at leve sit eget liv"

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger