ITWatch

Ny Conferize-formand: Der var tale om dårligt arbejde fra ledelse og bestyrelse

It-selskabet Conferize var i alvorlige problemer, da storaktionær Lars Kolind overtog formandsposten tidligere på året.

Gregers Tycho/Polfoto/Arkiv
Foto: Gregers Tycho/Polfoto/Arkiv

Det var et selskab på afgrundens rand, som storaktionær Lars Kolind satte sig i spidsen for Conferize som bestyrelsesformand i foråret.

Det skriver Børsen.

Både den daværende direktør og bestyrelse er skiftet ud, mens strategien og produktudviklingen er lagt om. Samtidig har selskabet, som står bag en digital platform er målrettet event- og konferenceindustrien, midlertidigt skruet ned for salget. Omvæltningerne har været nødvendige, lyder det fra den nye bestyrelsesformand.

"Nu har vi valgt at tage ansvar. For der har både været tale om dårligt ledelses- og bestyrelsesarbejde. Vi stod i en situation, hvor vi kunne se, at hvis vi ikke gjorde noget, risikerede virksomheden at lukke," siger Lars Kolind, som sammen med storaktionæren Morten Mathiesen spiller en central rolle i Conferizes igangværende kapitaludvidelse.

Stifter og tidligere direktør Martin Ferro-Thomsen har ifølge Børsen ingen kommentarer til Lars Kolinds kritik. Forhenværende bestyrelsesformand Allan Søgaard Larsen er ikke vendt tilbage på avisen henvendelse.

Conferize forsøger igen at rejse penge med lavpris-aktier: Aktionærer må 'bide i græsset'

Conferize har valgt ny bestyrelsesformand

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger