ITWatch

A&T's nye planer rammer underleverandører

Den amerikanske telegigant AT&T har ifølge onlinemedie planer om at strømline sit udbud af kanaler i to nye abonnementspakker. Det resulterer i kursfald for underleverandører.

Ritzau Scanpix/AP/Mark Lennihan
Foto: Ritzau Scanpix/AP/Mark Lennihan

Den amerikanske telegigant AT&T har ifølge onlinemediet The Verge planer om at strømline sit udbud af kanaler i to nye abonnementspakker i streamingplatformen DirectTV Now, og de "drastiske forandringer" medfører kursfald for underleverandørerne - en række andre medieselskaber.

Det skriver Bloomberg News.

Discoverys aktie falder på den baggrund med 4,8 pct. og er den mest faldende aktie i S&P 500. Lige efter følger Viacom, som smider 3,0 pct., og CBS falder med 1,3 pct. AMC Networks taber samtidig uden for indekset 5,2 pct.

Mens DirectTV Now hæver priserne, så droppes samtidig en række kanalpakker fra udbuddet i to nye abonnementer. Blandt andet udgår A&E, AMC Networks, Discovery, History, Animal Planet, BET, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, VH1 og BBC America.

AT&T betalte sidste år 85 mia. dollar for at overtage Time Warner og fik i den forbindelse HBO med i pakken. Netop HBO føjes til DirectTV Nows udbud, erfarer The Verge.

/ritzau/FINANS

"Yousee er tydeligvis i færd med at genopfinde sig selv"

Telenor indgår nyt samarbejde i jagten på unge i Norge

AT&T starter en ny Hollywood-enhed

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger