ITWatch

3's moderselskab indgår partnerskab med et af verdens største teleselskaber

Telefónica og CK Hutchinson, der er 3's moderselskab, har indgået et partnerskab om at levere løsninger til enterprise og multinationale selskaber. Danmark er blandt de første lande, som partnerskabet bliver rullet ud i.

To af de store globale spillere i telebranchen slår folderne sammen i form af et nyt partnerskab.

Telefónica og CK Hutchinson, der er moderselskab for mobilselskabet 3, vil fremover levere løsninger målrettet enterprise og multinationale virksomheder.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Samarbejdet omfatter både fastnet, mobil og andre digitale kommunikationsløsninger.

I første omgang bliver partnerskabet rullet ud i Italien, og derefter kommer turen til 3’s aktiviteter i Danmark, Sverige, Irland og Østrig.

Formelt set er det CK Hutchinsons forretningsenhed CKH Innovations Opportunities Development (CKH IOD), der indgår i det strategiske partnerskab med Telefónica.

"Inden for CKH IOD undersøger vi konstant nye måder at bygge videre på og styrke vores eksisterende enterprise- og multinationale-kapacitet. Partnerskabet med Telefonica er nøglen til denne vækststrategi."

"Det forbedrer vores egen kapacitet på tværs af vores territorier, giver os adgang til en vifte af verdensklasse digitale løsninger og gør det muligt for vores kunder at få adgang til tjenester via Telefonicas tilstedeværelse i resten af Europa og Latinamerika samt gennem de andre operatører i partner-programmet," udtaler adm. direktør for CKH IOD, Susan Buttworth, i meddelelsen.

Med aftalen bliver CK Hutchinsons europæiske 3 Group en del af 10 øvrige operatører, der er en del af Telefonicas Partners Program.

Samlet set er de tilstede i 65 lande og betjener 1,8 mia. kunder.

3 har droppet planer om at være 10 min. fra alle danskere: "Verden har ændret sig"

Juridisk direktør forlader 3

Mobilselskab melder sig i kampen om bredbåndskunderne

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger