ITWatch

NNIT indgår stor aftale med it-leverandør for 120 banker i Norden

NNIT fortsætter sit indtog i den finansielle sektor og skal stå for it-driften af 6000 arbejdspladser hos en af banksektorens store it-leverandører.

Foto: PR/NNIT

NNIT har underskrevet en fem-årig kontrakt med den finansielle it-leverandør SDC. Aftalen betyder, at NNIT fremover skal stå for den daglige drift, vedligeholdelse og opdatering af flere end 6.000 it-arbejdspladser i den finansielle sektor i Norden.

"It-sikkerhed og compliance er altafgørende for moderne bankvæsen, der som troværdig forretningspartner for sine kunder må leve op til krav og regulering fra de tilsynsførende myndigheder," udtaler Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President i NNIT, i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs