ITWatch

Microsoft indgår samarbejde med apotekerkæde

En amerikansk apotekerkæde vil sammen med Microsoft udvikle nye digitale sundhedsløsninger, der blandt andet skal reducere mængden af akutbesøg på sygehuse.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Raphael Satter

Microsoft har indgået et samarbejde med den amerikanske apotekerkæde Walgreens om at udvikle nye digitale sundhedsløsninger.

Det skriver Reuters.

Samarbejdet strækker sig over syv år og centrerer sig især om at udvikle nye måder til at få leveret medicin.

Microsoft og Walgreens vil også arbejde på at lave løsninger, der kan være med til at forebygge sygdomme. Blandt andet ved at skabe forbindelse mellem Walgreens-butikkerne og kunderne, som sidder derhjemme.

Formålet med samarbejdet er blandt andet, at udgifterne til pleje skal sænkes, og at færre borgere skal ende i akutbesøg på sygehuset.

Som led i samarbejdet vil Microsoft samtidig blive Walgreens' nye cloud- og softwareleverandør. Apotekerkæden har mere end 380.000 ansatte på verdensplan.

Microsoft bygger flere datacentre i Norge

Storebror er blevet lillebror: Microsoft opgiver kampen og lægger Googles motor i sin browser 

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs