ITWatch

Amazon: Danmark er et oplagt cloud-land

Vi er teknologisk på forkant, er helt afhængige af eksport og har en moderne it-infrastruktur. Det gør Danmark til et oplagt land, der kan gøre brug af clouden, mener amerikanske Amazon Web Services. Verdens største cloud-selskab udlægger her sine visioner for det danske marked i et interview med ITWatch.

Guido Bartels, direktør for AWS i Norden og Baltikum. | Foto: PR

Danmark har en særlig placering for Amazon Web Services (AWS), når de med rekordfart vinder indpas verden over med deres storstilede cloud-løsninger.

Selskabet er vokset med en fart, der sjældent er set lige verden over, og det skyldes ifølge Guido Bartels, direktør for AWS i Norden og Baltikum, at virksomheder globalt erkender, at cloudløsninger kan skabe grundlag for noget nyt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs