ITWatch

Medie: Uber-rival planlægger børsnotering til foråret

Uber har planer om en børsnotering i anden halvdel af næste år, men nu ser det ud til, at rivalen overhaler indenom.

USA's næststørste kørselstjeneste, Lyft, er angiveligt begyndt at planlægge en børsnotering i foråret næste år. Det betyder, at selskabet kan indhente sin største rival, Uber, der forventer at gå på børsen i slutningen af 2019.

Det skriver The Independent.

Kørselskoncernen Lyft har efter sigende ansat rådgivere og planlægger at lede efter banker til at gennemføre et offentligt udbud i marts eller april 2019.

"En række faktorer kommer til at bestemme, hvis og hvornår Lyft skal børsnoteres, men i mellemtiden er vi fokuserede på at opbygge vores virksomhed, der fortsætter med at vokse," skriver en talsperson fra Lyft, der ifølge The Independent ikke ønsker at kommentere rygterne.

Hvis Lyft gennemfører en børsnotering i foråret 2019, vil selskabet komme markedslederen Uber i forkøbet, da Uber planlægger en børsnotering i anden halvdel af næste år.

Virksomheder inden for samme branche vælger typisk at undgå at sælge aktier for tæt på hinanden, da de kan risikere, at investorerne mister appetitten på flere investeringer.

/ritzau/FINANS

Silicon Valley forbereder sig på opkøbsbølge

Googles moderselskab investerer i Uber-rivalen Lyft 

Mere fra ITWatch

It-leverandør kritiserer offentlige indkøb

Det offentlige er for dårlige til at leve op til deres egne intentioner om at foretage grønne indkøb, mener flere virksomheder, der i følge dem selv står klar med produkterne.

Bæredygtighed mangler i offentlige udbud

Der er langt mellem ord, der lægger sig op ad bæredygtighed, i de offentlige udbud, mener en ph.d.-forsker, der i et projekt er ved at under søge de offentlige indkøb.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs