ITWatch

Højere lønkrav kan skade Netcompanys vækst

Forud for den kommende børsnotering melder Netcompany om stigende lønkrav fra medarbejderne. En generel tendens blandt it-virksomheder, men ikke alarmerende, lyder det fra investor, der alligevel opfordrer til øget fokus.

Foto: PR/Netcompany

It-selskabet Netcompany vurderer selv, frem mod den ventede børsnotering torsdag, at stigende lønkrav fra især toppen af medarbejderstaben kan være en bremse på selskabets fremtidige vækst.

Det skriver Børsen.

Med en udskiftning på 17 pct. af medarbejderne og en samlet stab på omkring 1800, oplever selskabet et større pres på lønningerne fra især de bedste medarbejdere. Af børsprospektet fremgår det også, at højere lønninger kan få negative konsekvenser for forretningen.

Hos investeringsforeningen Fundamental Invest er direktør Michael Voss ikke ligefrem alarmeret over de højere lønnninger, men hvis det, af Netcompany lovede, vækstmål på 20-25 pct. over de kommende år skal indfris, bør man være opmærksom, lyder det.

"Det er noget, vi som investorer, og også selskabet, skal være opmærksomme på," siger Michael Voss til Børsen.

Banker bag børsnotering ser langt større værdi i Netcompany end aktieanalytikere 

Netcompany har aura af fejlfri it-systemer 

Netcompany er "for dyr og for risikabel" 

Netcompany lukker tidligt for private aktietegninger 

Mere fra ITWatch

Dansk AI-virksomhed satser på sorte tal i år

Investorernes fokus på indtjening frem for vækst for enhver pris, har fået den danske AI-virksomhed 2021.ai til at justere sin strategi. Nu er sorte tal på bundlinjen for første gang inden for rækkevidde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs