ITWatch

ATP-topchef: Klar til at vente på den rette TDC-formand

ATP, der er medejer af TDC, er klar til at vente på den rette kandidat til formandsstolen i TDC, siger han til Inside Business.

Foto: PR

TDC er i dag under ejerskab af tre danske pensionskasser samt australske Macquarie, men samtidig med, at TDC blev overtaget, så mistede TDC sin øverste top. Formanden er fratrådt og adm. direktør Pernille Erenbjerg har meldt sin afgang.

Men det ledelsesvakuum, der naturligt er, er en af de tre danske pensionsfonde, ATP, klar til at lade vare så længe der er brug for det. Jagten på en ny formand har indtil videre ikke båret frugt, men ATP-topchef Christian Hyldahl tager det afslappet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs