ITWatch

Danskere vil investere 400 mio. i startups

Dansk selskab vil investere millioner i startups i Silicon Valley.

Silicon Valley i Californien. her er det Apples hovedkontor. | Foto: Paul Sakuma/AP/POLFOTO

Det danske selskab Initiator går efter amerikanske startups indenfor techområdet og vil investere 400 mio. kr. i området.

Det skriver Børsen.

Avisen skriver, at det skal ske ved at udsende kryptovaluta. Initiator tage blockchain-teknologi i brug, som skal muliggøre at udstede en digital valuta, som skal gøre investeringerne mulige, skriver avisen.

"Vores funktionalitet er, at vi er en accelerator, en fond og en launchpad. Den innovation, der foregår i Silicon Valley, er et af vores centrale omdrejningspunkter, og så har vi også nogle folk, der har nogle år på bagen i forhold til start-ups og med erfaring inden for angel-investering", siger adm. direktør Morten Karnøe Søndergaard til avisen.

Silicon Valley forbereder sig på opkøbsbølge 

Dropbox på vej mod børsen: Værdien er langt lavere end 2014-højdepunkt 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs