ITWatch

"IoT bliver det nye cloud, men sikkerheden er ikke tænkt med"

Hos it-sikkerhedsvirksomheden Trend Micro ser man den stadigt stigende brug af IoT-teknologi som fremtidens omdrejningspunkt. Men de sikkerhedsmæssige ambitioner halter gevaldigt efter, fortæller Trend Micros chef for sikkerhedsforskning til ITWatch. (Opdateret kl. 12.16)

Rik Ferguson, Trend Micros vice president for sikkerhedsforskning. | Foto: Kristoffer Veggerby

Mens den teknologiske udvikling har gjort det muligt at koble alt fra biler til køleskabe på internettet, har virksomhederne bredt negligeret at sikre deres produkter ordentligt.

Det fortæller it-sikkerhedsselskabet Rik Ferguson, Trend Micros vice president for sikkerhedsforskning til ITWatch på den danske it-sikkerhedsvirksomhed Dubex' "security & risk management summit 2018."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs