ITWatch

TDC-bejleres regnestykke vækker undren

Det kan ikke hænge sammen, at TDC-bejlere lover stop for fyringer i selskabet og samtidig venter gode afkast, mener analytikere.

Foto: PR/TDC Group

TDC-købernes regnestykke ser vanskeligt ud. Sådan lyder det fra flere analytikere i forbindelse med de tre pensionskasser og den australske investeringsfonds bud på TDC.

Det skriver Børsen.

Konsortiet af de fire købere lover slut med fyringer i TDC, hvis de får lov til at overtage selskabet. Samtidig vil de fire købere, der består af PKA, PFA, ATP og australske Macquarie, investere kraftigt i TDC, hvilket skal betyde yderligere udbygning af TDC's fastnet, så danskerne får adgang til gigabit-netværk, der giver 1000 mbit bredbånd.

"Det er svært at se, hvordan det regnestykke hænger sammen. Var det nemt, havde TDC nok allerede gjort det. Så det virker som et meget ambitiøst projekt, når man skal sælge kapacitet i nettene til regulerede priser. Jeg tror ikke, at politikerne vil finde sig i det, hvis basisproduktet bliver dyrere," siger senioranalytiker Morten Imsgard fra Sydbank til avisen.

Han står ikke alene med sin undren i avisen. Også direktør for Strand Consult, John Strand, kan ikke gennemskue tallene.

TDC henter ny underdirektør til Yousee fra egne rækker 

TDC-konsortium skal aflevere endeligt bud om godt to uger 

Mere fra ITWatch

Klumme: ESG gør en forskel men det skal dokumenteres

Efter en lang rejse er ESG trådt ind på direktionsgangen som en væsentlig del af hele forretningsstrategien og ikke mindst IT-strategien. Det er nødvendigt, for ESG kan virkelig gøre en forskel for forretningen og for miljøet, og IT er nøglen, skriver Kenneth Hallingskov fra WaveAccess i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs