ITWatch

Nyt partnerskab skal give internationalt gennembrud for dansk it-selskab

Danske Projectspine har udviklet en digital platform til byggebranchen, og et nyt partnerskab skal få den bredt ud til kunder i Nordeuropa.

Adm. direktør i Projectspine, Michael Schwartz | Foto: PR

En ny partaftale mellem danske Projectspine og svenske Symetri skal få førstnævntes it-løsning ud til flere kunder i resten af Norden og Tyskland.

"Aftalen udvider vores markedstilstedeværelse på en række nøglemarkeder, og den rummer et stort potentiale for at brede vores platform ud til endnu flere bygherrer, entreprenører, arkitekter og rådgivende ingeniører. Symetri er en stærk partner, som kan løfte vores løsning ud til hele det nordeuropæiske marked," udtaler adm. direktør i Projectspine, Michael Schwartz, i en pressemeddelelse.

Projectspine har udviklet en cloudbaseret platform til digital håndtering og strukturering af data i byggebranchen. Samarbejdet med Symetri giver bl.a. adgang til mere end 100.000 brugere, der allerede er brugere hos den svenske virksomheder.

Stifter og tidligere direktør for it-løsning til håndværkere går ind i nyt selskab 

Softwareselskab med fokus på bilbranchen henter nye kræfter til direktionen 

Mere fra ITWatch

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs