ITWatch

Npinvestor sigter efter at ramme børsen til januar

Selskabet med Erik Damgaard i ejerkredsen udskyder forventet børsdebut til midten af januar, oplyser Npinvestor i en meddelelse.

Foto: PR

Børskandidaten Npinvestor udskyder sin mulige børsdebut, efter at selskabet mandag forlængede udbudsperioden af aktien, som ellers var sat til at stoppe mandag.

Aktiens første handelsdag på Nasdaq First North forventes nu at være 17. januar 2018.

Det oplyser selskabet i en meddelelse til den københavnske fondsbørs tirsdag formiddag.

Debuten sker, under forudsætning af at NPinvestor senest 17. januar kl. 7.30 bekræfter resultatet af udbuddet, samt at det opnår den krævede spredning.

Selskabet, der blandt andet er ejet af erhvervsmanden Erik Damgaard, forsøger at sælge mellem 1 og 1,28 mio. aktier for at blive noteret på juniorbørsen First North. Det skal ske til mellem 14 og 18 kr. per styk.

Udvidelsen af udbudsperioden sker, da juleperioden ifølge Npinvestor er en travl tid.

"December måned er en travl måned for mange, og for blandt andet de investorer, som under første udbudsperiode tegnede aktier, men som desværre blev annulleret, og som derfor endnu ikke har nået at tegne igen, ønsker selskabet at give investorerne den fornødne tid, så selskabet får så mange investorer med som muligt," skriver Npinvestor.

Udbuddet løber nu frem til midnat efter 15. januar 2018.

/ritzau/FINANS

Npinvestor forlænger aktiesalg for at fange travle investorer

Erik Damgaard bremser børsnotering 

Mere fra ITWatch

Det "skræmmende" spionvåben Pegasus får Folketinget til at øge beskyttelsen

Fremmede magter har overvåget telefonerne hos toppolitikere og magtkritiske journalister ud over Europa. I Danmark advarer PET om, at ”visse politikere og embedsmænd er prioriterede mål” for aflytning, og Folketinget vil nu beskytte danske politikere mod et bestemt overvågningsprogram. Europa-Parlamentet er allerede gået i gang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs