ITWatch

Atea får international certificering for anti-korruption

Som den første danske virksomhed har Atea opnået anti-korruptions certificeringen ISO 37001. Det er en direkte konsekvens af sagen, hvor selskabet og en række tidligere medarbejdere er under anklage for bestikkelse.

Foto: PR/Atea

Atea har de senere år været i vælten i en af Danmarkshistoriens største sager om mulig bestikkelse af offentlige ansatte.

Som en konsekvens af sagen, hvor selskabet og tidligere medarbejdere er beskyldt for at have medvirket til bestikkelse, igangsatte Atea i 2015 arbejdet med at opnå den internationale anti-korruptionscertificering ISO 37001.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Klumme: Metaverset er mere end virtuelle mødelokaler og sjove avatarer

Facebook (nu Meta), Apple og Microsoft taler alle om fremtidens internet også kendt som The Metaverse. Visionen er ét stort virtuelt univers, hvor alle er forbundet til alle og det er især noget virksomheder kan være de første til at nyde godt af, skriver Sune Wollf, CTO hos Synergy XR, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs