ITWatch

It-investorer skyder millioner i virksomhed

Bare seks måneder gammel virksomhed har fået tilført et millionbeløb af to erfarne it-investorer.

Michael Moesgaard Andersen har sammen med Morten Lund skudt et tocifret millionbeløb ind i Valuer.ai. | Foto: Scanpix

De erfarne it-investorer Morten Lund og Michael Moesgaard Andersen skyder tilsammen et tocifret millionbeløb ind i den kun seks måneder gamle iværksættervirksomhed Valuer.ai.

Det skriver Berlingske.

Valuer.ai bruger kunstig intelligens til at matche iværksættere med det voksende antal virksomheder, der er på jagt efter kapital.

"Jeg håber, at min investering kan være med til at fremme iværksættermiljøet i Danmark gennem større synlighed og gennemsigtighed, som vil give dem bedre finansieringsmuligheder, fordi andre lettere får øje på talentmassen. Iværksætteres store problem er jo netop adgangen til kapital," siger Michael Moesgaard til Berlingske.

Han solgte i 2005 teleselskabet CBB Mobil til Telenor for 175 mio. kr. og har siden investeret i en lang række selskaber.

Mere fra ITWatch

Det "skræmmende" spionvåben Pegasus får Folketinget til at øge beskyttelsen

Fremmede magter har overvåget telefonerne hos toppolitikere og magtkritiske journalister ud over Europa. I Danmark advarer PET om, at ”visse politikere og embedsmænd er prioriterede mål” for aflytning, og Folketinget vil nu beskytte danske politikere mod et bestemt overvågningsprogram. Europa-Parlamentet er allerede gået i gang.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs