ITWatch

Der er job at hente i app-industrien

IT-Universitet mener, der er stort potentiale for flere job i app-industrien. Det fremgår af en rapport, som lanceres fredag, hvor universitetet sammen med Developers Alliance og Google er vært for en event for politikere, iværksættere og internationale eksperter med fokus på app-industrien.

Ifølge en endnu ikke publiceret rapport fra IT-Universitet (ITU), så er der stort potentiale for jobvækst inden for app-industrien i de kommende år.

Derfor har universitetet inviteret politiske beslutningstagere, iværksættere og internationale eksperter på området til et event fredag, hvor rapporten, som omhandler de nordiske landes føretrøje inden for jobskabelse i app-industrien, lanceres.

Blandt oplægsholderne er Mette Lykke, medstifter og tidligere adm. direktør af Endomondo og nuværende direktør for mad-appen Too Good To Go, og Heini Zachariassen, stifter af vin app-succesen Vivino.

Mere fra ITWatch

TDC-net ramt af omfattende nedbrud

Netop nu kæmper flere mobilselskaber med et omfattende nedbrud på TDC Nets mobilnet i hele landet. Andre selskabers kunder kan heller ikke ringe til kunder på TDC-netværk.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs