ITWatch

Yousee taber udbud til ny spiller med erfarne branchefolk i spidsen

Selskabet Kabelplus har netop slået Yousee i udbud om at levere tv og internet til 9500 kunder. Bag selskabet står flere erfarne folk fra tv- og internetbranchen.

Yousee har hidtil leveret tv og internet til kunderne i Ishøj Fællesantenne. Fra juni hedder leverandøren Kabelplus. | Foto: PR/TDC

Det er ny spiller på markedet, der fra 1. juni skal levere tv og internet til ca. 9500 kunder hos Ishøj Fællesantenne, skriver Børsen.

Kabelplus hedder selskabet, der vandt udbuddet foran den nuværende leverandør Yousee. Bag selskabet står flere erfarne folk fra tv- og internetbranchen.

Adm. direktør Kenneth Christensen har tidligere arbejdet for Viasat og Canal Digital, mens salgsdirektør Henrik Lind bl.a. opbyggede internetselskabet, Aplus, som i 2009 blev opkøbt af TDC. De to ejer selskabet i fællesskab. Målet er ikke at opbygge Kabelplus for at sælge selskabet på den korte bane, fastslår direktøren.

"Vi skal lave det her som en fornuftig forretningsmodel. Vi går ikke efter at få store investorer ind og tage så mange kunder som muligt – for så at sælge skidtet. Det er slet ikke det, der ligger i planerne," siger Kenneth Christensen til Børsen.

Bestyrelsesformand i Kabelplus er Niels Zibrandtsen, der sidste år solgte Global Connect til kapitalfonden EQT.

Google går ind på tv-markedet 

Danmarks internet er blevet væsentligt hurtigere 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs