ITWatch

Dansk legaltech-virksomhed udvider med ny afdeling i Storbritannien

Den danske virksomhed Contractbook er klar til at erobre Storbritannien, og håbet er, at det bliver et nyt kernemarked for virksomheden.

Foto: PR

2022 byder på en ekspansion for den danske legaltech-virksomhed Contractbook, der i en pressemeddelelse fortæller, at virksomheden vil indtage Storbritannien.

Den nye britiske afdeling skal blive et kernemarked, og her har virksomheden hyret den tidligere adm. direktør i Boatflex, Jakob Fast Bojesen, til at stå for opgaven at lede togtet på de britiske øer.

“På trods af Brexit er Storbritannien stadig et af det vigtigste markeder for en tech-virksomhed med globale ambitioner. Der er mange fremsynede virksomheder og en høj grad af teknologisk modenhed, mens både markedsmæssige og sproglige ligheder gør det muligt for os, at bruge de erfaringer, vi har gjort os i USA i en britisk kontekst,” fortæller adm. direktør i Contractbook, Niels Martin Brøchner, i pressemeddelelsen.

I 2021 trådte Contractbook ind på det amerikanske marked og åbnede kontorer i New York, men man oplyser, at ekspansionen i Storbritannien kommer til at ske uden at investere i fysiske kontorer.

Virksomheden oplyser, ”at man allerede har en snes kunder i Storbritannien”, men at målet er, at 10 pct. af firmaets omsætning skal hentes i Storbritannien inden årets udgang.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs