ITWatch

VR-selskab henter tocifret millioninvestering

Vækstfonden og North-East Venture skyder tocifret millionbeløb ind i Unity Studios, skriver Børsen.

Arkivfoto. | Foto: Mogens Flindt

Unity Studios har landet en investering på mellem 15 og 20 mio. kr. fra Vækstfonden og North-East Venture i selskabets første investeringsrunde, skriver Børsen.

Unity Studios, der har fokus på virtual reality, udvikler virtuelle løsninger til erhvervslivet og har blandt andre selskabet som Grundfos, Maersk og Novo Nordisk på kundelisten.

"Vi har snakket om virtual reality i mange år. Men Unity Studios formår at bygge den vigtige bro til erhvervslivet, der også under denne sundhedskrise er blevet endnu mere tydelig," siger Jesper Lilledal, partner i VF Venture, som er Vækstfondens afdeling for direkte investeringer.

Unity Studios omsatte i 2019 for omkring 13 mio. kr., men selskabets direktør, Mads Troelsgaard, forventer, at omsætningen vil blive fordoblet i 2021 som følge af den nye investering.

Virtual reality er et hit hos din bankrådgiver

Unity Studios bliver Microsofts første danske Hololens-partner 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs