ITWatch

Serieiværksætter satser på it-sikkerhed til mindre virksomheder

Finn Krusholm har startet et nyt firma, der vil udfordre de store konsulenthuse, når det gælder it-sikkerhedsmarkedet, skriver Computerworld.

Foto: /ritzau/Finn Frandsen

Serieiværksætteren Finn Krusholm, der blandt andet står bag Apps People, har startet et nyt firma med navnet Tricent Security Group, der satser på it-sikkerhed til små og mellemstore virksomheder.

Det skriver Computerworld.

Tricent Security Group vil "tilbyde en it-sikkerhedsmæssig diagnose og hjælp til at få lappet eventuelle huller," lyder det.

Ifølge Finn Krusholm er der god plads på markedet, hvor store revisionsvirksomheder og konsulenthuse generelt fylder meget.

"Der er ikke nogen som helst tvivl om, at hvis man går til PwC, Deloitte eller nogle af de andre meget dygtige firmaer, får man et fremragende produkt. Det er meget enkelt. Men jeg tror, at der er plads til flere i det her marked. Der er mange små og mellemstore virksomheder, der også mangler en tilgang til det her," siger Finn Krusholm til Computerworld.

Selskabet har blandt andre Stig Myken, der stod bag bredbåndsselskabet Hiper, med i bestyrelsen.

Tech-iværksætter vil løse persondataudfordringen billigt 

Ny lov om cybersikkerhed kritiseres for at være udemokratisk

Internationalt forsikringsselskab forventer vækst på cyberområdet 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs