ITWatch

Erfarne kræfter bliver del af bestyrelsen i digital startup

To nye bestyrelsesmedlemmer skal hjælpe startupselskabet Jumpstory til international satsning.

Kwadwo Pinamang Swiatecki Adu er sammen Claus Kristensen trådt ind i bestyrelsen i Jumpstory. | Foto: PR/Jump Story

Den digitale startup Jumpstory har fået to ny ansigter i bestyrelsen i form af Claus Kristensen og Kwadwo Pinamang Swiatecki Adu. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse. De to udgør nu bestyrelsen sammen med formanden Søren Niebuhr.

Claus Kristensen er medstifter af Wupti.com og er desuden investor og rådgiver i Accelerace, mens Kwadwo Pinamang Swiatecki Adu er medstifter af Bloggers Delight.

"Med Claus og Kwadwos stærke baggrund indenfor forretningsudvikling, internationalisering og digital strategier har JumpStory fået etableret en slagkraftig bestyrelse, der kan bidrage til vores ambitiøse planer for virksomheden," udtaler direktør for Jumpstory, Anders Thiim Harder, i meddelelsen.

Jumpstory er specialiseret i digital kommunikation og content marketing gennem brug af kunstig intelligens.

Dansk startup henter nye kræfter hos venturefond 

Legaltech-iværksætter går målrettet efter små og mellemstore firmaer 

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs