ITWatch

SAP skruer op for investeringerne i Frankrig

Med nogle milliarder euro til investeringer vil SAP have en bid af de franske startup-virksomheder, skriver Computerworld.

Foto: /RITZAU/AP/Thomas Kienzle

Den tyske gigant SAP er klar med to mia. euro til investeringer i Frankrig, skriver Computerworld.

Pengene skal investeres over fem år og vil gå til startups samt R&D.

"Vi ser meget stort potentiale i iværksætter-ånden, der for tiden er fremherskende i Frankrig og som sigter mod at disrupte forretnings-modeller, skabe moderne job og frigøre spændende muligheder, som kan få verden til at fungere bedre," siger topchef Bill McDermott ifølge Computerworld.

Også i Danmark har SAP fokus på morgendagens forretningsmodeller. Således åbnede selskabet i efteråret et innovationscenter, der skal hjælpe firmaer med at udvikle deres forretning til en digital fremtid.

"Vores mål er at inspirere alle, der besøger vores Experience Center. Det er et sted, hvor virksomheder og organisationer mødes og innoverer deres forretninger ved at kombinere data, design og digitale forretningsmodeller," lød det dengang fra Jesper Schleimann, CTO, SAP Nordic.

SAP i millioninvestering i dansk innovationscenter

SAP-direktør: Kun 20 pct af det vi laver i dag er ERP 

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs