ITWatch

Telemedicinstartup henter millioninvestering og ny bestyrelseformand

Det danske telemedicin-startup Hejdoktor får ikke blot den tidligere Nordea-direktør Thorleif Krarup som ny bestyrelsesformand. Han lægger i samme ombæring en mindre millioninvestering i selskabet.

Foto: Tobias Nørgaard Pedersen

Telemedicinplatformen Hejdoktor har fået en investering på 3,2 mio. kr. fra den tidligere Nordea-direktør Thorleif Krarup, der samtidig tiltræder som ny bestyrelsesformand i det fire år gamle selskab.

Det skriver Børsen.

Platformen går i sin enkelthed ud på, at brugerne tegner et abonnement til 149 kr. om måneden, hvorefter de via video og chat kan forbindes med sundhedspersonale som læger og sygeplejersker efter behov - også uden for normal åbningstid.

Selskabet har endnu ikke givet overskud, men stifterne Mikkel Geertsen, Bo Svendsen og Jonas Mosbech har indtil videre koblet 7000 private brugere på systemet. Målet er især at få adgang til de danske virksomheder, hvor især forsikrings- og pensionsbranchen har vist stor interesse. Selskabet har blandt andet et pilotprojekt kørende med Tryg.

"De virksomheder, vi er i kontakt med, ved godt, at der er store besparelser at hente på sundhedsområdet. Hele området er rødglødende lige nu," fortæller Mikkel Geertsen fra Hejdoktor, som er begejstret for at have fået Thorleif Krarup ombord.

Byfounders-investor: "Nu bliver det som det skal være" 

Dansk streaming-startup får friske millioner fra investorer 

Erhvervsrepræsentant vil hurtigst muligt sende iværksætterhus på private hænder 

Private har gjort det i flere år: Nu vil kommunen også drive iværksætterhus 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs