ITWatch

Mediesky milliardærer giver millioninvestering til læse-app med blå drage

En dansk læse-app med fokus på spilelementer og drageæg har modtaget en investering i millionklassen fra mediesky milliardærer. "Den hjælp, jeg gav som forældre, kunne man jo godt digitalisere," lyder det fra stifter.

Manden i drage-dragten er medstifter og adm. direktør Thomas Normann-Ekegren, og den anden er medstifter Jacob Kobber Petersen | Foto: PR/Maneno

På en skiferie med familien sad Thomas Normann-Ekegren en aften og læste ved siden af sin datter, der forsøgte at gøre det samme som ham. Imidlertid var hun først lige begyndt at læse og levede op til devisen om, at "al begyndelse er svær."

Hun havde svært ved at se og forstå, hvorfor de danske bogstaver laver de lyde, de nu gør. Og så er det svært at se, hvilke ord der kommer ud af det. Derfor skulle Thomas Normann-Ekegren læse de svære ord op for datteren samt dele ordene op for hende.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs