ITWatch

Sony rammer godt over forventningerne i forskudt kvartal

Salget af Playstation 4-konsoller trækker op i japanske Sonys kvartalsregnskab.

Den japanske elektronikgigant Sony har præsteret langt bedre end ventet blandt analytikerne i sit forskudte første kvartal, rapporterer Bloomberg News.

Selskabet kommer ud af sit første kvartal med en omsætning på 1860 mia. yen mod analytikernes forventning på 1730 mia. yen, samtidig med at overskuddet endte på 80,9 mia. yen mod analytikernes estimat på 66,5 mia. yen.

Bag de positive overraskelser ligger ifølge Bloomberg News blandt andet en positiv udvikling i selskabets forretning med fremstilling af dele til smartphone-kameraer samt delen med salg af Playstation 4-konsoller og spil til samme.

Microsoft udfordrer Sony med sin nye Xbox One X

Sony tjener næsten tre gange så meget som ventet 

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs