ITWatch

Nintendo-regnskab overrasker positivt: Ny spilkonsol hitter

Den japanske konsolproducent rider på en bølge af succes efter lanceringen af Nintendo Switch.

Kunderne har taget godt imod Nintedos Switch-konsol. Det smitter af på selskabet regnskab. | Foto: /ritzau/AP/Nintendo

Der er solgt flere Switch-spilkonsoller end ventet, og det smitter positivt af på producentens, den japanske spilkonsolproducent Nintendo, regnskab for første kvartal. Det skriver Bloomberg News.

I april-juni tjente Nintendo 16,2 mia. yen, svarende til 924 mio. kr., hvilket var bedre end aktieanalytikernes forventning, der lød på 10,2 mia. yen.

Det er samtidig bedre end regnskabet for samme kvartal sidste år, hvor Nintendo havde et underskud på 5,1 mia. yen.

Aktieanalytikere forventede, at salget ville løbe op i 139 mia. yen, men Nintendo solgte for 154,1 mia. yen. Det er en stigning på 148,6 pct. i forhold til samme kvartal sidste år.

Nintendo-aktien steg 1,3 pct. i Tokyo efter offentliggørelsen af resultatet, hvilket bringer aktien op mere end 50 pct., efter at Switch-konsollen kom på markedet.

/ritzau/FINANS

Microsoft udfordrer Sony med sin nye Xbox One X 

Nintendo vil sælge 10 millioner Switch-konsoller i år 

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Analytikere: TDC Net-chef kan tage tid at erstatte

Den afgående chef hos TDC Net, Andreas Pfisterer vil være attraktiv for mange udenlandske teleoperatører, der overvejer at gå samme vej til som TDC. Men trods stor rotation i telebranchen, hænger hans afløser ikke på træerne, mener analytiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs