ITWatch

It-sektoren fortsatte op efter Netflix-succes

Positive resultater fra tech-selskaber som Netflix trækker it-aktier i positiv retning.

Foto: Elise Amendola/AP/Polfoto

Der er udsigt til uændret til svag positiv åbning på det amerikanske aktiemarked onsdag. Futures peger en lille spids op før åbningen.

De amerikanske it-aktier ser ud til at tage førertrøjen også onsdag. Futures på Nasdaq-indekset stiger med 0,2 pct.

S&P 500-indekset sluttede tirsdag med en lille gevinst på under 0,1 pct. til 2460,61, mens det tunge Dow Jones-indeks lukkede med et fald på 0,3 pct. til 21.574,73. Nasdaq-indekset fortsatte til gengæld rækken af stigninger for ottende dag i træk med et plus på 0,5 pct. til indeksrekorden 6344,31.

IBM leverede regnskab efter børstid tirsdag og faldt knap 3 pct. i eftermarkedet. IBM viste vækst i cloud computing og kunstig intelligens, men var ikke i stand til at udligne omkostningerne i skiftet fra traditionelle pc-produkter. I formarkedet onsdag fastholder IBM faldet fra tirsdagens eftermarked og falder med knap 3 pct.

Morgan Stanley har leveret regnskab onsdag inden børstid, og investorerne kunne lide hvad de så. Aktien sendes i formarkedet op med 2,9 pct.

Efter børstid onsdag er der regnskaber fra blandt andet American Express og Alcoa.

/ritzau/FINANS

Mere fra ITWatch

Årets TechBBQ havde rekordmange kvinder på scenen

Antallet af kvindelige talere ved dette års TechBBQ satte rekord. Det giver flere perspektiver på startups og rollemodeller at spejle sig, når flere forskelligartede stemmer bliver hørt, lyder det fra kommunikationschefen bag techkonferencen.

Vækstfondens topchef stopper

Vækstfondens adm. direktør Rolf Kjærgaard har meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling. Det sker i forbindelse med, at Vækstfonden fra nytår bliver en del af den nye Danmarks Eksport- og Investeringsfond. Han har sidste arbejdsdag 10. oktober.

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs