ITWatch

Efter nyt tocifret millionunderskud: Tech Data tror på fremgang

Det netop offentliggjorte årsregnskab fra landets næststørste it-distributør, Tech Data, viser fortsat tilbagegang på alle vigtige nøgletal. Ledelsen forventer dog en "væsentlig forbedring" af årets resultat.

Foto: Jyllands-Posten

Udfordringerne er til at føle på for landets næststørste it-distributør, Tech Data Denmark, som er den danske gren af Tech Data Corporation – en af verdens største distributører af teknologiske produkter, services og løsninger.

Således fremgår det af det for nylig godkendte og offentliggjorte årsregnskab 2016/17, at den danske forretning ved årsregnskabets afslutning 31. januar 2017 havde tabt mere end 50 pct. af selskabskapitalen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs