ITWatch

Aarhusiansk softwarehus lever op til forventningerne trods fald i overskud

Software- og designhuset Mjølner Informatics gik tilbage i bruttoresultatet og bundlinjen i 2016, viser årsregnskab. Ledelsen erklærer sig dog tilfreds med resultatet, der lever op til forventningerne.

Efter 2015 stod i vækstens tegn må softwarehuset Mjølner Informatics erkende, at 2016 ikke kunne leve til samme udviklingen. Det fremgår af selskabets netop offentliggjorte årsrapport.

Mjølner Informatics kommer ud med et bruttoresultat på 29,7 mio. kr. for 2016. Det er en tilbagegang på godt en mio. kr. sammenlignet med 2015, hvor bruttoresultatet landede på 30,7 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs