ITWatch

Nu kommer første tegn på, om EG's hestekur virker

EG kommer ud af første kvartal 2016 med fremgang i top og bund. Det er en vigtig indikation for selskabet og dets nye topchef.

EG og selskabets relativt nye topchef Mikkel Bardram kommer ud af første kvartal 2017 med den fremgang, der er ekstremt vigtig for selskabet.

Omsætningen går frem med godt 30 mio. kr. til 516 mio. kr. i første kvartal i år sammenholdt med samme kvartal året før. Og indtjeningen før alle poster, driftindtjeningen eller ebitda, stiger fra 37 til 55 mio. i samme kvartal. Dermed tegner det optimistisk for Mikkel Bardram og selskabet, efter bøgerne blev lukket til et 2016, der blev et regulært oprydningsår.

Dengang sagde direktøren til ITWatch, at det vigtigste for ham var at skaffe et solidt ebitda samt at øge forretningens volumen med fem pct. årligt.

"Vi er på en omsætning på 2 mia. kr., og jeg ser gerne en organisk vækst på fem pct. årligt fremover. Det er konservativt, men det skal ses i lyset af, at vi faktisk ikke oplever nogen vækst nu. Måske får vi mere. Men min filosofi er, at vi skal gøre det rigtige, og så kommer resten," har han sagt til ITWatch.

Ebitda er afgørende vigtigt resultat for EG, der er ejet af kapitalfonden Axcel. Indtjeningen bruges blandt andet til at betale ned på selskabets gæld, som i første kvartal 2017 lyder på hele 1,5 mia. kr.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger