ITWatch

Finanshus hæver kursmål for Netcompany efter regnskab

I forlængelse af Netcompanys regnskab for tredje kvartal hæver Handelsbanken sit treårige kursmål for selskabet.

Foto: Jakob Skouboe Brandenhoff

Netcompany ramte torsdag stort set plet med sit regnskab for tredje kvartal efter skuffende regnskabspræsentationer de seneste kvartaler.

Det skriver Handelsbanken i Børsnyt fredag morgen.

Handelsbanken bemærker især, at overskudsgraden målt på EBITDA for kerneforretningen landede på 25,8 pct.

Til sammenligning skal Netcompany præstere en overskudsgrad på 23,3 pct. og en toplinjevækst på 23 pct. for at indfri 2022-forventningerne om en toplinjevækst på 50-52 pct. en overskudsgrad på mere end 20 pct., skriver Handelsbanken, der venter positive estimatjusteringer efter regnskabet.

I kølvandet af regnskabet hæver Handelsbanken sit treårige kursmål til 400 kr. fra 335 kr. med en gentaget holdanbefaling.

”Vores 12-måneders forward DCF-prisfastsættelse er baseret på realistiske og sunde antagelser, og vi ser således ikke større upside på nuværende tidspunkt grundet vores markedssyn,” skriver Handelbanken.

Netcompany-aktien steg torsdag med 19,6 pct. til 326 kr.

Topchef: Netcompanys medarbejderomsætning og sygdom er normaliseret

Rogaczewski: ”Det går som det skal”

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs