ITWatch

Fingerprint Cards viser fremgang i første kvartal

Svenske Fingerprint Cards, der har levet en omskiftelig tilværelse på børsen, har vendt underskud til sorte tal på bundlinjen i første kvartal.

Foto: Fingerprint Cards/PR

Svenske Fingerprint Cards, der er udvikler teknologi til eksempelvis genkendelse af fingeraftryk, har rystet coronapandemien af sig og har fremgang på de fleste poster i årets tre første måneder.

Det viser selskabets regnskab for første kvartal.

Fingerprints har fået vendt en underskud til et overskud og fik 1,7 mio. svenske kr. på bundlinjen i årets tre første måneder mod et underskud på 17,7 mio. svenske kr. sidste år.

Omsætningen steg til 354,7 mio. svenske kr. mod 310,0 mio. svenske kr. i samme periode for et år siden. Og selskabet venter, at fremgangen fortsætter.

I andet kvartal ses indtægter ligge i intervallet 330-370 mio. svenske kr.

Det fremgår af regnskabet fra selskabet, der er offentliggjort tirsdag morgen.

"En god efterspørgsel fortsatte i første kvartal, hvilket reflekteres i en stigning i omsætningen på omkring 32 pct. i forhold til kvartalet sidste år," siger Christian Fredrikson, der er administrerende direktør i Fingerprint Cards, i regnskabet.

Også bruttomarginen steg – til 29 pct. fra 24 pct. i forhold til perioden sidste år.

Tidligere børsraket taber 300 mio. på driften 

Svenske Fingerprints hårdt ramt på forsyningskæden i første kvartal 

Mere fra ITWatch

TDC: Lavprisprodukter har medvind

Midt i alle omvæltningerne i TDC-koncernen, lancerede selskabet sidste år lavprisselskabet Eesy og streamingproduktet YouTV. Foreløbig er der ikke tegn på kannibalisering af egne produkter, siger CFO.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs