ITWatch

Softwareselskab i hopla efter kvartalstal

Amerikanske Twilio lander markant vækst i fjerde kvartal. Softwareselskabet forventer, at den positive udviling fortsætter i første kvartal.

Foto: Colourbox

Twilio steg med 10,5 pct. i onsdagens eftermarked, da koncernen i sit fjerde kvartal overgik forventningerne, ligesom softwarekoncernen lovede en solid omsætning i den igangværende tre måneders periode.

Twilio, der laver kommunikationsløsninger til andre udviklere, oplevede i sit fjerde kvartal en stigning i omsætningen på 65 pct. til 548 mio. dollar mod ventede 455 mio. dollar, mens det justerede overskud per aktie blev på 4 cent, sammenlignet med det samme beløb et år tidligere, og mod et konsensusestimat på minus 7 cent, ifølge Bloomberg News.

"Med Twilios omsætningsvækst på 65 pct. på årsbasis i fjerde kvartal fortsatte styrken og det momentum, vi så gennem hele året med fantastiske resultater, hvor vi samlet leverede 1,76 mia. dollar i indtægter," udtaler Jeff Lawson, adm. direktør i selskabet, i regnskabet.

"Disse resultater understreger, at vi adresserer en generationsmulighed."

For første kvartal regner Twilio desuden med at levere en toplinje på 526 til 536 mio. dollar, og det er et godt stykke over konsensus på Wall Street på 487 mio. dollar. Indtjeningen ses dog ikke helt derhenne, hvor analytikerne havde regnet med, da Twilio forudser et justeret underskud per aktie på 9-12 cent mod ventede minus 2 cent.

Kinesisk søgegigant trumfer forventningerne 

Tidligere børsraket taber 300 mio. på driften 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs