ITWatch

Supersygehus køber mobiltelefoner til brug for kliniske apps

Supersygehuset RH Gødstrup i Region Midtjylland har indkøbt et stort parti smartphones til brug for medicinske apps, skriver hospitalet.

Foto: PR

Det bliver smartphoneproducenten Ascom der skal levere 1400 kliniske smartphones til RH Gødstrup, som er det kommende supersygehus i Region Midtjylland.

Det fremgår af en meddelelse fra hospitalet.

Sygehuset har valgt Ascom Myco 3 som den kliniske smartphone til hele sygehuset.

"Ascoms specialdesignede smartphone understøtter det teknologiskifte, der pågår i sygehussektoren, hvor brugen af kliniske apps vokser stærkt," lyder det som argument.

Myco 3 skal håndtere patientkald og kritiske alarmer og give adgang til kliniske systemer, patientlogistik, journalisering, dokumentation, opslagsværker.

"Udbredelsen af kliniske apps vokser og baner vejen for smidigere og effektive arbejdsflows, som kan understøttes af smartphones. Vi valgte Ascom Myco 3, fordi den er udviklet til det kliniske miljø," siger projektleder for Telefoni & Mobility på RH Gødstrup, Jan Kildelund.

Sygehuset har i forvejen Ascoms teleinfrastruktur, som telefonerne nu bliver en del af.

Visma-ejet konsulenthus fortsætter væksten 

Netcompany falder nærved syv pct og fører an ved børsåbning 

Mere fra ITWatch

Digitalt sundhedsfirma får millionindsprøjtning

Cerebriu, der har udviklet et computerprogram, som skal hjælpe radiologer med at gennemse hjernescanningsbilleder, har fået 3,9 mio. kr. af Innovationsfonden. Pengene skal bane vejen for en større finansieringsrunde til næste år, hvor selskabet går efter at rejse 74,4 mio. kr. fra både eksisterende og nye, udenlandske investorer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs