ITWatch

Børsnoteret softwareselskab holder snuden i vækstsporet

Penneo, som står bag en softwareløsning til digitale signaturer, kommer ud af tredje kvartal med fremgang i kundebasen og øgede abonnementsindtægter. Driftsresultatet er i minus, men det flugter med vækstplanerne, fastslår adm. direktør.

Nicolaj Højer Nielsen tiltrådte som konstitueret adm. direktør i Penneo i slutningen af september. | Foto: Penneo/PR/Jeppe Bøje Nielsen

Med et opkøb og udskiftning på direktørposten var årets tredje kvartal mere end almindeligt begivenhedsrigt for Penneo.

Software-as-a-Service-selskabet kan glæde sig over en fortsat fremgang i kundebasen, der voksede med 90 kunder i kvartalet. Dermed har Penneo budt 289 nye kunder velkommen i 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs