ITWatch

Adform gør boet op efter spareplan: Bemandingen faldt med 200

Softwarehuset Adform er på vej gennem en genopretning efter en mislykket børsnotering og senere ejerskifte. Nye tal viser spareplanens konsekvenser og omkostninger. Men trods fremgang når Adform ikke i mål med egne forventninger. (Opdateres)

Troels Philip Jensen, direktør, Adform. | Foto: Adform/PR

Få softwarehuse har været så meget igennem på så kort tid som Adform. På et par år er selskabet gået fra store økonomiske udfordringer, planer om en børsnotering, som man må skrotte til senest at måtte sælge ud af aktierne til en kapitalfond.

Nu gør Adform boet op foreløbigt i det seneste regnskab, hvor konsekvenserne af det, selskabet selv kalder en restrukturering, ligger klar. Den har blandt andet betydet, at mandskabet i løbet af 2019 blev nedbragt med 200 til 681.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Storbritannien ser fald i fintech-investeringer

Efter et årti med massive investeringer i fintech-startups vender investorerne sig nu mod mere sikre investeringer, antyder ny analyse. Færre penge bliver rejst i tidligere runder, mens antallet af nystiftede fintech-selskaber daler, viser analysen.

Fibia ruller ind i Vordingborg

Internetudbyderen har et mål om at tilbyde internet til andelshaverne i de to virksomheder, der ejer Fibia, inden udgangen af 2023. Nu graver de kabler ned i Vordingborg.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs