ITWatch

Nordjysk tech-selskab øger toplinjen

IoT-selskabet Seluxit øger omsætningen, men har stadig underskud på bundlinjen i nyt halvårsregnskab. Selskabet holder fast i forventningerne for det samlede regnskabsår.

Daniel Lux er adm. direktør i Seluxit. | Foto: Ernst Tobisch/Seluxit/PR

Nordjyske Seluxit, som blev børsnoteret på First North-børsen i november 2018, har øget salget markant, viser nyt halvårsregnskab.

I første halvdel af regnskabsåret 2019/2020 omsatte IoT-selskabet således for 14,2 mio. kr. mod 5 mio. kr. i samme periode af det foregående regnskabsår.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs