ITWatch

Brødrepar bag succesfuld 3D-software lander rekordresultat

En række af verdens største techselskaber benytter software, som aarhusiansk brødrepar står bag. Deres selskab Luxion har netop offentliggjort sit hidtil bedste resultat.

Claus Wann Jensen er adm. direktør i Luxion. Foto: Tobias Nørgaard Pedersen/JPA

Med et bruttoresultat på 73 mio. kr. og et rekordoverskud på 43 mio. kr. på bundlinjen har softwareselskabet Luxion netop præsenteret sit hidtil bedste årsregnskab, skriver Børsen.

Bag står brødreparret Claus og Henrik Wann Jensen, og baggrunden for det positive resultat er programmet Keyshot, som techselskaber som Google, Microsoft og Facebook bruger til at bygge 3D-modeller af deres produkter.

"Der findes ikke det hjem i Danmark, der ikke har en ting, som har været igennem Keyshot. Hvis man har en telefon, så har den højst sandsynligt været igennem Keyshot," siger adm. direktør Claus Wann Jensen til Børsen og tilføjer, at han forventer, at resultatet vil blive endnu bedre i de kommende år.

Siden grundlæggelsen i 2003 er Luxion vokset til at tælle 48 ansatte, og brødreparret, som ejer henholdsvis 49 og 51 pct., har de seneste to år kunnet trække 150 mio. kr. ud af deres fælles holdingselskab.

Sitecore går frem trods omstilling af betalingsmodel

Nordjysk it-selskab står bag årtiets største aktiesucces

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger