ITWatch

Nordjysk softwareselskab lander overskud efter "rigtig godt år"

Software- og ingeniørselskabet Logimatic kommer ud af seneste regnskabsår med fremgang på bundlinjen.

Adm. direktør i Logimatic, Troels Severinsen. | Foto: PR/Logimatic

Det 30 år gamle softwareselskab Logimatic er kommet ud af seneste regnskabsår med en solid fremgang på bundlinjen. Den steg fra knap 4 til 6,6 mio. kr.

Det skriver Finans med henvisning til den netop offentliggjorte årsrapport for Logimatic Holding, der dækker perioden fra 1. juli 2017 til 30. juni 2018. Af den fremgår det ligeledes, at bruttofortjenesten samtidig voksede med 9,2 mio. kr. og landede på 67,3 mio. kr. Resultatet af den primære drift endte på 8,9 mio. kr. mod 4,8 mio. kr. året forinden.

Selskabet, der er moderselskab for Logimatic Engineering, Logimatic Solutions og Logimatic Industrial Data Systems, oplyser ikke omsætningen, men ifølge adm. direktør Troels Severinsen er der også fremgang ud for det nøgletal.

"Vi har haft et rigtigt godt år. Der har været en lidt varierende udvikling i driftsselskaberne, men to af dem har egentligt klaret sig bedre end budgetteret. Både på omsætningen og bundlinjen," siger Troels Severinsen til Finans.

Godt to tredjedele af omsætningsvæksten kommer fra opkøb, som Logimatic-koncernen har foretaget, mens den resterende del er organisk vækst i den eksisterende forretning. Logimatic er specialiseret i løsninger inden for automation, softwareudvikling og rådgivning.

Cisco Danmark øger bundlinjen i nyt regnskab  

MIR triller endnu en omsætningsrekord i hus 

Mere fra ITWatch

Devoteam-boss udvider sin direktørpost

Devoteams Søren Nielsen overtager posten som øverste chef for selskabets management-forretning efter den nuværende partner stopper. Dermed får han et endnu større ansvarsområde under sig.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs