ITWatch

Columbus-direktør: Vi har ikke været gode nok til at sælge i USA

Omsætningen i it-virksomheden Columbus voksede med 52 pct. i årets første seks måneder sammenlignet med samme periode sidste år. Væksten i kerneforretningen kunne dog ikke følge med. Særligt i USA har virksomheden været udfordret.

Adm. direktør i Columbus, Thomas Honoré | Foto: PR/Columbus

Den danske it-virksomhed Columbus oplevede en stigende omsætning blandt andet på grund af flere opkøb herunder Istone og High Software. Væksten i kerneforretningen kunne ikke helt følge med, og især i USA har selskabet oplevet et fald i omsætningen.

"Vi har været ramt af, at vi ikke været gode nok til at sælge i USA, og det skyldes blandt andet end reorganisering, og vi er derfor færre medarbejdere," siger den administrerende direktør i Columbus, Thomas Honoré, til Ritzau Finans.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Analytikere: TDC Net-chef kan tage tid at erstatte

Den afgående chef hos TDC Net, Andreas Pfisterer vil være attraktiv for mange udenlandske teleoperatører, der overvejer at gå samme vej til som TDC. Men trods stor rotation i telebranchen, hænger hans afløser ikke på træerne, mener analytiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs