ITWatch

Cyberkriminelle går efter de mellemstore virksomheder

Undersøgelse viser, at it-kriminelle særligt har kig på mellemstore virksomheder - efter international målestok, skriver Computerworld.

Foto: /ritzau/Finn Frandsen/

Det er de efter global standard mellemstore virksomheder, der særligt står for skud, når it-kriminelle er på banen. Det viser en rapport fra sikkerhedsselskabet Malwarebytes og analysevirksomheden Ostermann Research.

Det skriver Computerworld.

Virksomheder med mellem 500 og 999 ansatte har særligt mange besøg af de kriminelle. Rapporten redegør desuden for, at virksomheder i størrelsesordenen 2500 ansatte i snit bruger hvad der svarer til 13 mio. kr. på it-sikkerhed.

Det gælder investeringer i infrastruktur, udgifter til uforudsete sikkerhedsbrister såsom ransomware-angreb samt udgifter til interne sikkerhedsbrud, skriver Computerworld, der har historien fra Thenextweb.

Udgifterne til it-sikkerhed er steget i gennemsnit med 15 procent globalt, hedder det endelig.

Fax og printer er bagdør for hackere 

Styrelse jagter gennemslagsstærk chef til kamp mod cyberangreb 

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs