ITWatch

Mobilforhandler i nedtur - fyrer hver anden

Forhandler af mobiltelefoner går meget tilbage og giver ændringer i Googles algoritmer skylden. Hver anden medarbejder ryger ud. (Opdateret kl. 11.33 med antallet af ansatte)

Foto: Jens Dresling/Ritzau/Arkiv

Mobilforhandleren Mytrendyphone.dk med serberen Silvan Popovic som stifter fyrer hver anden af de ansatte.

Det skriver Børsen.

Børsen skriver, at de har 300 ansatte, men af CVR fremgår det, at de er gået fra 17 ansatte i 2016 til 9 sidste år.

Avisen skriver, at der er forsvundet syv mio. kr. ud af selskabets ellers tidligere gode resultater. Tilbagegangen skete i 2017 i Mytrendyphone Aps og MTP Aps, og tilbagegangen fortsætter.

"Hvis det fortsætter sådan her, kan vi godt komme i likviditetsproblemer. Det er sgu ikke særligt sjovt i øjeblikket," siger Silvan Popovic til avisen.

Han har fyret halvdelen af sine medarbejdere og er formentlig tæt på at skyde ny kapital i virksomheden.

Han forklarer, at det er ændringer i Googles algoritmer, der ligger bag tilbagegangen. Mytrendyphone falder langt ned i søgeresultater, hvilket udløser problemer.

Dells top flyver i vejret mens bundlinjen falder  

TDC's strategi efter frasalg undrer analytikere 

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs